Osrednja tržnica na Vodnikovem trgu je že dolgo eno izmed najbolj priljubljenih krajev za nakupovanje svežih lokalnih živil v Mariboru. V novem mlečno-mesnem paviljonu bodo svoj prostor dobili mesarji, sirarji in peki, ki so se prej nahajali v starem, začasnem. S tem se bo ponudba tržnic še bolj razširila in bo postala še bolj kakovostna.
Prodajno mesto v novem paviljonu bo imelo deset prodajalcev:
Svoj prostor bosta imela tudi Kmečki turizem Gorjup in Kmetija Bandur z jajci, domačimi testeninami in drugimi domačimi dobrotami.
Ponudba v novem objektu bo bogatejša, še bolj raznolika in boljša. Pekli bodo svež kruh, ponudba sira bo čez ves teden. Neprimerno boljši bodo pogoji dela, prodajalci bodo imeli hladilne vitrine, hladilnice in hladilne omare. Prostor bo klimatiziran, nov in svetel.